söndag 2 oktober 2011

Hösttrevnad


 
Tjingeling på er !

Nu har jag fått på mig en ny klänning. En underbar sak med gula blommor och gröna blad på svart botten. Den är hemsydd av Tant Doris som bodde i huset mittemot Elisabeths barndomshem på Furuvägen. Som ni ser har solglasögonen också kommit på plats eftersom det är ett såå underbart soligt höstväder ute.
                                 

Det blev kalas igår kväll i min salong. Det var mycket folk som åt middag och jag tjyvlyssna såklart på samtalet så jag också fick veta vad som hänt under dagen. Man hade tydligen samlats i Bodumsparken för en trevlig höstsammankomst. Korv hade man grillat och kaffet hade kokats över öppen eld. Parken däremot hade  stängt för säsongen men öppnar nog åter nästa år.

 

En kom cyklandes på en gammal Husqvarna...

   

...och en del latmaskar tog sin bil.


Skivspelaren på plats. Undrar just vilka plattor som spisades? Det sa dom inget om runt matbordet.


Elisabeths kompisar från Avaträsk kom också på besök med sin 61:a Chrysler. Den ska få övervintra i Rossön minsann. Gillar dessa vingar skarpt.


Ett av samtalen runt middagsbordet var Stens nya skötebarn??!!


En mossäten gammal Ferguson 35 som han fick av en snäll farbror i Rossön. Han ville
inte ha den kvar, så det var endera skroten eller räddning. och eftersom Sten inte har nån traktor var det  bara till att bogsera hem den. Men den startar visst iaf så då finns det ju hopp om liv...Ja det blev ju rätt sent i salongen inatt så dom verkar lite trötta ikväll. Elisabeth släckte sin vackra lampa rätt tidigt...


...så tack och godnatt för den här gången.

Gittan.
 
                                      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar