söndag 22 januari 2012

Del 2 Plymouth Valiant............

Tjingeling!Jaha, så har man då fått stå en hel helg i princip ensam, förutom den där katten som får nåt frispel ibland och springer ihop alla mattor. Husfolket har ju föredragit att vara i garaget hela helgen istället för att underhålla mig t.ex. Ja, vad tror ni dom gjort då? Jo dom har då lyckats skruva ner den där Valianten ännu mer, jag trodde faktiskt att dom tagit loss allt som gick att skruva loss men se där hade Gittan fel.Framrutan är borta...tydligen alldeles nödvändigt när det ska bytas kulör på bilen (och sen hittade dom lite rost oxå där bakom gummilisten)


Har ni sett...här finns ett behov av justering minsann.


Instrumentbrädan har också fått flytta på sig...den ska lackas i svart.


Nu tycker då jag att det inte ser ut som en bil längre...men tydligen var det alldesles nödvändigt att plocka bort skärmarna eftersom nån tidigare ägare förmodligen har krockat och då bytt en skärm som svetsats fast och det är ju fuskigt så därför har man plockat av dom och ska svetsa dit nya mutterstycken så att dom kan skruvas tillbaka dom sen. Bilen har i sig klarat sig otroligt bra från rost men ägdes nog i USA av nån hillbillyboy som har lyckats buckla till den i princip överallt...speciellt undertill.


Gittan.

5 kommentarer:

 1. Fantastiskt med allt som sker i garagen vintertid. Tänk vad otroligt mycket jobb som läggs ner på alla hobbyfordon runt om i landet!

  SvaraRadera
 2. Det är roligt att se en renovering av en Valiant och dessutom en convertible.

  SvaraRadera
 3. Gigantisk byggsats för stora barn!!! Finns väl fler hemma hos er?? Byggsatser menar jag!

  SvaraRadera
 4. Följer fortsättning med spänning.../Ann Britt

  SvaraRadera
 5. Jorå nu ser det ut som en studebaker. kul med vallecabb
  ovanligt vi har en rosa här någonstans i trakten

  SvaraRadera