fredag 2 december 2011

Skyltfredag i Rossön

Toodeloo!Ikväll har det varit hallaballoo utanför mitt salongsfönster minsann. Det har varit julskyltning i Rossön ska ni veta. Men först måste jag tala om att jag fått ytterligare en present av en okänd beundrare till mig, javisst i morse hade någon ställt en grön kasse utanför dörren.

Kassen innehöll ett renoveringobjekt men jag kan avslöja att det är "lillasyster" till den vackra ängeln som står vid min sida. Vi får se om Elisabeth lyckas skaka liv i den lilla damen.
Nåväl nu till kvällens begivenhet i Rossön...skyltfredag, som drog igång vid 17.00 och man kan väl säga att det mesta hände utanför mitt salongsfönster.

Se så fin utsikt jag har...på nedervåningen hade man öppet hus på Företagarföreningen och Röda Korset. Oves sport å färg och Klas järnhandel hade skyltat så fint (sa Elisabeth) för jag fick då inte följa med utan fick stå i fönstret å vinka åt alla.
Tja... det var en ganska trevlig uppgift för folk vinka ju glatt tillbaka.
Nu har det kommit upp lite mer julpryttlar bl.a Osrams julspiral
Första gången Elisabeth fick se en sådan minimalistisk julgran var en sommardag i Skålan (numera Gamla Konsum i Åsarna) och hon kom då aldrig att glömma den. När en likadan dök upp på Tradera för ett antal år sen slog hon naturligtvis till och la ett bud. Och jag måste ju hålla med att den har sin charm.


Gittan

2 kommentarer:

  1. Osrams julspiral måste va den coolaste julgran som man sett hittills.....ja vill ha känsla direkt

    SvaraRadera