söndag 7 augusti 2011

Installation i sybervärlden

Tut i rutan!
Nu ska jag prova det här som jag hört så mycket om, nämligen att blogga! Hon jag bor hos (Elisabeth)  har så mycket roliga saker och grunkor så det finns nog mycket jag kan blogga om här.
Idag var hon på loppis (IGEN!!) och inhandlade ett vackert (?) durkslag i gul plast. Den är nog ungefär lika gammal som jag, men inte lika fräsch. Och igår var hon också på loppis, att hon orkar. Hon var på den där stora kända loppisen i Viksjö men fyndade endast en gul tvättkorg från Hammar plast. På hemvägen stannade dom dock till på en loppis i Helgum och där fyndade hon nån modern grej till bilstereon. Fråga mig inte vad det var men den ser ut som ett kassettband med en sladd i. Den ska tydligen vara i den svarta Imperial 61:an som hon har. Hon ska tydligen "modernisera" upp sin ljudanläggning -fniss- med detta kassettband. Att hon inte tar det ett steg längre då? Vad jag har hört så finns det stereos till bilen med både såna där pyttesmå vinylskivor i silver. Hallå Elisabeth?!
Elisabeth har även en systerdotter som smittats av samma intresse till gamla saker och bilar. Hon fyndade sitt andra (!) Campingkök från Primus. Hur hon nu ska hinna laga mat på båda förstår jag inte, men hon är ju myndig och gör som hon vill.

Nej nu tror jag att jag ska fortsätta med viktigare saker, som att spana på kvällslivet i Rossön till exempel.

Gittan

4 kommentarer:

 1. Välkommen till Bloggvärlden! Ska bli qul att se Liza´s alla fynd samt allt annat som hon hittar på. Åh,du Gittan, Majken som bor här nere hälsar. Hon håller ju koll vad som händer här i Åsarna... Alltså ingenting!

  SvaraRadera
 2. Välkommen online! Vad tänker du har för inriktning på din blogg?

  SvaraRadera
 3. Välommen i retrobloggvärlden, det ska bli kul att spana in i fortsättningen

  SvaraRadera
 4. Hej Gittan. Tack för ditt besök på min hemsida. Kul att du kommer ihåg mig. Annars är det nära till att tro att brudar som du har teflonminne ...
  -Nå om du skulle glömma så har jag fina bilder på oss ifrån Älandsbro.

  Hälsningar
  Krantz

  SvaraRadera