onsdag 17 augusti 2011

"It's an S it's an O it's a crazy radio! Toot a loop!"

Toodeloo!

 Tidigare i sommar  for dom iväg på nattloppis i Junsele. Jag fick naturligtvis INTE följa med utan jag blev kvarlämnad vid salongsfönstret för att spana in nattlivet i Rossön.
 När dom väl kom hem var dom alldeles uppspelta över alla fynd dom gjort. Jag väntade tills dom lagt sig och började sen undersöka alla saker bl.a en finurlig radio i knallröd plast.
Denna radionyhet från tidigt 70-tal kallades för Toot-a-Loop eller Panasonic R-72 och dom fanns i färgerna vitt,rött,blått och gult.Tanken var att man skulle bära den runt handleden (och det var jag ju tvungen att prova) men jag tycker det kändes lite obekvämt med en sån dinglandes runt handleden.

Den går att vrida runt i alla möjliga former.
Tyvärr är den bara utrustad med AM-band men sent på kvällarna när endast jag är vaken brukar jag ratta in nån kanal långt härifrån och lyssna! Högtalarna är riktigt bra för att vara så små.. Ibland är jag nästan rädd att dom ska ringa från Backe och klaga! Så jag burkar ha på den lägsta volymen för säkerhetsskull. Man kan även ha såna där pluppar man stoppar i öronen.. Så om nån har några såna tar jag gärna emot dom! ;)

Gittan2 kommentarer:

  1. testing testing!

    SvaraRadera
  2. Wow vilken läckerbit, och kan man bara få in AM så gör de ju inget...

    SvaraRadera