onsdag 28 december 2011

"Fontana di Trevi"

Godafton!


Nu har den anlänt...julklappen som Elisabeth har köpt till sig själv, lite försenat men vad gör väl en dag hit eller dit? Ett dylikt möbelemang har hon då sökt ganska länge men aldrig fått riktigt läge att köpa, endera har det varit för långt bort eller så har inte priset varit passande. Men så dök det upp en annons på blocket som var lockande...visserligen var den 60 mil hemifrån men om man har goda och hjälpsamma vänner ordnar sig det mesta.Ja det här är då hennes julklapp.... ett mosaikklätt fontänbord med två tillhörande pallar från 1963.


Eter en rejäl avkalkning var det bara att fylla på med destillerat vatten, lägga dit de härligt plastiga näckrosorna och starta upp fontänen.
Och vet ni...den står i salongen hos mig så jag kan njuta av den varje dag.


Gittan.


5 kommentarer:

 1. Egentligen tycker jag ju att den gräsligt ful, men det gör att den samtidigt blir så himla läcker. I rätt miljö är den en verklig prydnad men hos mig skulle den bara vara så fel.

  SvaraRadera
 2. ... kan man kalla det kitsch eller kanske är det kult! Den är så udda att det blir riktigt läckert.

  SvaraRadera
 3. Den är ju bara sååå läcker! Har inte sett de där små runda blompallarna förr. Själv har vi inte fått vårat fontänbord levererat än.

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygg har glömt hur det såg ut med vattnet strilande. min pump lade av för länge sedan.

  SvaraRadera